Момчето го праша Путин да направат селфи, па се посрамоти: Се случи многу непријатна ситуација!

13 декември, 2018
putin

Сепак, не остана со празни раце.

Минатата недела рускиот претседател Владимир Путин присуствуваше на церемонијата на доделувањето на наградите за млади волонтери, а на социјалните мрежи се прошири видео од  симпатичното момче кое го замоли рускиот претседател да направат селфи, но потоа (речиси) остана без него.

Момчето го замоли претседателот да направат селфи, но во моментот кога Путин се подготвуваше за сликање, неговиот телефон се блокираше.

Таа можност ја искористија и другите волонтери, па момчето наместо слика со Путин сега има групна селфи фотографија со него.

https://www.youtube.com/watch?v=JfGlyRWOqQQ