4 јуни, 2020

Идеален план, но сопругот ми кажа дека тој ќе ме однесе и да не одам со автобус …

Жената раскажа приказна поради која што не се гордее. Всушност, не можеше да се види со нејзиниот љубовник, бидејќи нејзиниот сопруг си дојде дома на годишен одмор. Сепак, таа најде начин да ги задоволи своите потреби …

Ја пренесуваме нејзината исповед во целост:

Пет дена се немав видено со мојот љубовник, бидејќи мојот сопруг беше дојден на годишен одмор … немаше начин да се искрадам. Горев од желба да поминам барем неколку часа во прегратките на мојот љубовник и денес го излажав сопругот  дека сум болна и дека морам да одам на гинеколог.

Сопругот ми рече  дека тој ќе ме однесе и дека нема потреба да одам со автобус…

Не знаев што да правам и му испратив порака на мојот љубовник, а тој ми кажа пред да тргнеме да ставам компир во ауспухот на автомобилот или нешто слично … Не знаев како ќе ми помогне, но сепак го направив тоа, и само неколку минути откако тргнавме, нешто се случи со автомобилот, имаше чад на сите страни … па сепак отидов со автобус и успеав да го поминам денот со мојот љубовник.

Но, кога се вратив дома, мојот сопруг ме пречека тажен, речиси спремен да заплаче … Автомобилот му беше уништен … моторот се расипал.

Навистина е штета, бидејќи автомобилот е нов, минатата година го земавме од салон … но тоа не ми е многу важно, како да кажам дека не боледувам по тие материјални работи, повеќе ги вреднувам оние “други” нематеријални работи, што многу повеќе ме прават среќна … како на пример оние неколку часа што ги поминав денес со човекот што го обожавам.

Доколку немав деца, сега во истиот момент би го оставила мојот сопруг и целото негово богатство, но за жал тука се децата, особено бидејќи тие сега се во чувствителна фаза од животот … пубертет.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Му кажав на сопругот дека одам на гинеколог, а сакав да го видам љубовникот! Нејзината идеална ЛАГА беше вистинско ФИЈАСКО
Горе