Најубавото видео што некогаш сте го виделе: Ова бебе е родено глуво, а ова е неговата реакција откако за прв пат го слушна мајчиниот глас

17 декември, 2018
бебе

Видеото што се појави на интернет ја разнежни целата планета.

Бебе кое се родило глуво, за прв пат со помош на слушен апарат го слушна мајчиниот глас.

Видеото што се појави на Интернет ја разнeжни целата планета, а изразите на лицето, од насмевка, до солзи радосници, бидејќи за прв пат може за да ја слушне својата мајка, предизвикаа солзи во очите на многумина.

https://twitter.com/Koksalakn/status/1074310549272489984?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1074310549272489984&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F327643%2Fnajlepsi-video-ikada-beba-je-rodjena-gluva-a-ovo-je-njena-reakcija-nakon-sto-je-prvi-put-cula-majcin-glas-video