29 јануари, 2020

Радио

Русинката редовно се фали со своето набилдано тело, а некои сметаат дека  претерала. Руската боди билдерка Наталија Кузњецова оди во теретана од 14 години, а денес е горда сопственичка во дизајнот на тегови.

На Instagram е позната и како Амазонка, а таму редовно објавува фотографии од својата неверојатна физичка форма.

Наталија отворено признава дека користи стероиди и блокатори на естроген за да постигне резултати, но нагласува дека натпреварите на кои учествува не ги тестираат таквите супстанции и сето тоа е според правилата.

Остави коментар

Почетна // вести // НАТАЛИЈА ОДИ ВО ТЕРЕТАНА ОД 14 ГОДИНИ: Со своите мускули им создава КОМПЛЕКС и на машките колеги, но некои мислат дека ПРЕТЕРАЛА!
Горе