Некогаш бегалец, сега богаташ и Инстаграм ѕвезда, а на чуден начин дојде до успехот …

27 јули, 2018
j2

Неговата сила и желба за успех треба да бидат пример за другите …Хосеин Балапур е 28-годишен жител на Австралија, по потекло од Иран од кој побегна поради тешката политичко-економската ситуација.

Пред пет години се пресели и оттогаш започна неговата борба за егзистенција.Бил свесен дека е висок 195 сантиметри и дека има згодна конституција, одлучил да ја усоврши својата форма и да и се посвети на теретаната. со тек на време доби “извајано тело”, кое се одлучи да го искористи со тоа што за едно снимање на спот зема и неколку илјади долари, пишува Daily Mail.

Истетовиран е по цело тело, носи златни заби, а секоја негова фотографија на Instagram брои милиони лајкови, поради што е прогласена за ѕвезда на оваа социјална мрежа и можете да го најдете под името “Јакибој”.

View this post on Instagram

#YakiboY💋

A post shared by 𝐘 𝐚 𝐊 𝐢 𝐁 𝐨 𝐘 💋 (@leon68yaki) on