Ова руско реално шоу е шокантно! Учесник брутало ја нападна својата девојка бидејќи ја прегрнал друг маж

4 декември, 2018
rusi

Во ова реално шоу учесниците заедно градат куќа, а во исто време се обидуваат да најдат партнер за себе.

Руското реално шоу „Дом 2“ ги шокираше гледачите по насилниот излив на учесник кој физички нападна жена.

Андреј Шабарин (34) ја нападна својата девојка Розалија Раисон, ја фати за коса и продолжи да ја тепа, додека другите се обидуваа да го одвојат од неа.

Причината поради која Шабарин ја тепаше неговата жена е тоа што друг маж ја прегрна.

Поради ова, беше исфрлен од реалото шоу, но потоа и Розалија го напушти шоуто, бидејќи по се изгледа дека му простила.

https://www.instagram.com/p/Bqw0dswlfGe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control