1 јуни, 2020

Збунетата жена се обиде да стави бензин во електричен автомобил Tesla. Таа е снимена на бензинска пумпа во САД, обидувајќи се да стави бензин во електричниот автомобил Tesla, Model S.

Откако сфати дека нешто не е во ред, таа го врати цревото назад, влезе во автомобилот и го отвори и го затвори багажникот. Потоа, се потпре на возилото и почна да телефонира.

Во тој момент, ѝ приоѓа  еден човек и најверојатно ѝ објаснил дека електричното возило не може да се полни со гориво.

Жената на тоа само се насмевна.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Оваа жена е хит! Се обиде да стави бензин во електричен автомобил!
Горе