Ракун се качил на ѕид од деветоспратница, а потоа извел неверојатен потег!

26 септември, 2018
рр

На луѓето секоја невообичаеност им го привлекува вниманието, па затоа не е чудно кога во Њу Џерси сите погледи беа насочени кон една зграда од 9 спрата, каде што несреќниот ракун се обидуваше да остане на ѕидот со предните и задните нозе, но без успех.

На видеото што се шири на социјалните мрежи се гледа животното што стои на ѕидот од повеќеспратницата, додека толпата го гледа овој неверојатен настан од земјата, пишува Унилад.

Ракунот некое време се обидуваше да се држи, а потоа направи несекојдневна работа.

Скокна од зградата и кога сите мислеа дека тука е крајот, ракунот се дочека на сите четири нозе, а потоа побегна во непознат правец со брзината на светлината.

Како тоа изгледаше, погледнете на видеото:

https://youtu.be/T2Gfl3_dIjk