24 јуни, 2019

Радио

Оваа фотографија брзо стана хит.

На социјалните мрежи кружи една смешна фотографија која стана хит поради еден детаљ.

Всушност, на фотографијата е девојка која седи, а некој одлучил да се пошегува со корисниците на социјалните мрежи, па го свртел вниманието кон нејзините патики.

А само оние кои имаат „око соколово“ брзо ќе го забележат највпечаливиот детаљ на сликата.

Како што наскоро самите ќе видите, на прозорецот зад неа еден пар е фатен на дело. Не е познато дали санува збор за фотошоп или автентична фотографија, но секако насмеа многумина.

Погледнете уште еднаш:

 

Остави коментар

Почетна // вести // Сите гледаат во нејзината патика: А еден детаљ на фотографијата обично го здогледуваат кога веќе е доцна
Горе