Сопругата излегла од куќата: Она што потоа се случило морате сами да го видите!

17 декември, 2018
елен

Елените редовно ја посетуваат, а на некои им даде и име.

Оваа интересна сцена се повторува секоја зима во Вајоминг (САД). Чејн во зимските месеци ги храни елените, а многу од нив се враќаат секоја година за да ја поздрават.

Се започна пред неколку години, а сега елените редовно доаѓаат во посета. На некои дури и им даде име.