28 февруари, 2020

Радио

Бизарна сцена од московското метро!

Неименувана жена ги шокираше сограѓаните кога се појави на метро станицата Каширскаја, носејќи голема лисица на рамото – ЖИВА!

Лисицата воопшто не реагираше на звуците кои инаку ги слушаме во метро станиците, дури ни милиметар не се помести од рамото на сопственичката. Видеото кружи на социјалните мрежи со пораката: „Во Русија има жени кои носат природно крзно, но тие се против убивање на животните“.

Остави коментар

Почетна // вести // Зборувам тивко и носам лисица со себе!
Горе