Тинејџер (15) ејакулирал во базен и оплодил 16 малолетнички!

6 јули, 2018
5

После луда забава на базен, се случило нешто што досега не сме можеле ни да замислиме.

16 девојки кои присуствувале на забавата, останале бремени само поради тоа што се капеле во базенот.

Забава на базен која требала да биде убав провод, се претворила во хорор за овие 16 девојки, откако 15-годишно момче ејакулирало во базенот во кој овие девојки се капеле. Малолетниот Томи Култер од Флорида, несвесно оплодил 16 девојки.

– Среќна сум што не се капев во тој базен – изјавила Далиа Џенингс, која присуствувала на забавата. Таа всушност тој ден го прославувала својот 15 ѕи роденден.

По инцидентот Томи бил обвинуван дека тој всушност сексуално ги вознемирил сите овие девојки и останале бремени по негова вина, на што тој се бранев и говорел дека тој не е виновен. Дури сакал да оди на лекар и да докаже дека досега никогаш немал сексуален однос. А кога го прашале зошто го направил тоа и ејакулирал во базенот, не сакал да открие.

bazen

https://www.youtube.com/watch?v=UOtkI8C2CyE

Тој додаде дека преку ова сценарио тој станал познат и дека сите сега доаѓаат и му честитаат, иако он секој пат се обидувал да им објасни дека тој нема апсолутно никаква врска со тоа.

По разни испитувања, лакарите откриле дека момчето има многу потенцијални сперматозоиди. Со тоа го образложиле можниот причинител на немилиот настан.

После се, само две девојки ги задржале бебињата, додека сите останати абортирале. Сметале дека е премногу рано на 15 години да станат родители.