22 март, 2019

Радио

Експертите за водниот свет објавија фотографија на Фејсбук, како би и објасниле на јавноста на кој вид припаѓа оваа риба.

Оваа необична риба со човечки заби, уловена е во јужна Калифорнија.

– За да ме уловите мене, ќе ви биде потребна морска лиценца. Сакам да се кријам во карпи, гребени и мостови. Исто така, позната сум како риба осуденик, поради црно-белите дамки- напишале под фотографијата.

**What is it Wednesday**You’ll need a saltwater fishing license to catch me! I like to hang out near rocks, jetties,…

Gepostet von South Carolina Department of Natural Resources am Mittwoch, 9. Mai 2018

Остави коментар

Почетна // вести // Уловена риба со човечки заби: Се наоѓаат низ целата уста во неколку редови
Горе