Влегол во вода и почувствувал како нешто му се мота околу ногата: Овој момент долго ќе го помни!

17 мај, 2018
7

Неколку лица кои посетиле плажа во Канада имале искуство кое сигурно долго ќе го помнат.

Додека биле во вода, забележале дека им се приближило ова животно, а потоа почувствувале како им се „мота“ околу нозе.

Погледнете го овој неверојатен момент:

https://www.youtube.com/watch?v=O_U-MQcTimM