Жената се омажила со 70 години помлад маж!

11 јули, 2018
5

Една жена од Малезија која има 108 години се венчала по 24 пат и тоа со 70 години помлад маж од неа.

Вук Кундор се омажила во 2006 година за Мохамед Нор Че Муса, кој има 38 години.

Нејзиниот маж веќе подолго време имал проблеми со дрогата и морал да оди година дена на лекување во клиника за лечење на зависности.

„Многу ми беше тешка разделбата, многу сум среќа бидејќи мажот ми се врати“, изјавила старицата.

Жената изјавила дека често го посетувала својот маж додека бил на рехабилитација поради страв дека може да најде некоја помлада од неа.