7 јуни, 2020

Каде спијат Scarlett Johansson, Marc Anthony, Ellen DeGeneres, Tyra Banks, Serena Williams, Kenny Rogers i Eddie Murphy?

Тешко можеме да дознаеме што се случува во спалните соби на познатите, но полесно е да се замисли кога имаме претстава за тоа во каков простор се случува акцијата. Идејата за ова најчесто можеме да ја добиеме кога ѕвездите ќе решат да се ослободат од некој од нивните имоти. Во оваа пригода ви ги претставуваме спалните соби на познатите имиња. Меѓу нив се Scarlett Johansson, Marc Anthony, Ellen DeGeneres, Tyra Banks, Serena Williams, Kenny Rogers i Eddie Murphy.

Marc Anthony

Ellen DeGeneres

Zayn Malik

Tyra Banks

Melissa Rivers

Serena Williams

Andy Roddick

Kenny Rogers

Eddie Murphy

Scarlett  Johansson

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Да ѕирнеме во спалните соби на познатите
Горе