17 септември, 2019

Радио

Не, не е она на што можеби помисливте 🙂

Популарниот пејач на крајот од минатиот месец ги објави своите мемоари „Hindsight: And All The Things I Can’t See In Front Of Mе“ и од денот на објавувањето на книгата на пазарот, редовно се случува да влегува во разни книжарници и – тајно да ги потпишува неговите книги. Досега, Џастин објави три видеа на неговиот Инстаграм профил, на кои се гледа како влегува во книжарниците Barnes & Nobles and Target, ги зема своите книги и ги потпишува. Инаку, пејачот во неговите мемоари откри многу интимни момени од неговиот приватен живот, а покрај тоа што на многу емотивен начин опишува како неговата сопруга, Џесика Бил, го променила на подобро, меѓу другото ги открива пикантните и недолични работи кои ги правел додека бил млад.

View this post on Instagram

Strikes again. Come and get em, part III…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

View this post on Instagram

Come and get em, part II. 🤫

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Остави коментар

Почетна // Забава // Џастин Тимберлејк откри што прави потајно во книжарите
Горе