Летна ретроспектива: Најубавите фустани што ги носеше Иванка Трамп во изминативе месеци

25 јули, 2018
и1

Грижата, многу женствени парчиња, пристоен накит и нежна шминка се основните стилски правила на убавата блондинка …Со секое свое појавување, ќерката на американскиот претседател Иванка Трамп привлекува големо внимание, како со беспрекорното однесување, така и со истенченото чувство за мода базирано на добрар вкус, одлични кроеви и речиси секогаш тредни детали.За нејзиниот стил можеме да кажеме дека е елегантен и умерен, и дека нејзиното омилено парче е, фустанот! Како и нејзината маќеа, исто така икона на стилот, Меланија Трамп, Иванка е модна инспирација за жените низ светот. А доказ за тоа се, меѓу останатото, и следните шест фустани кои Иванка ги прошета во последниот месец, потврдувајќи го статусот street style ѕвезда.