Неверојатно: Бројот на чевли открива колку години имате!

4 јули, 2018
4

Мислите дека е невозможно врз основа на бројот на чевли да го одредите бројот на години? Следете ги дадените упатства и ќе се изненадите…
1. Земете го бројот на чевли што го носите
2. Тој број помножете го со 5
3. Добиениот број помножете го со 20
4. На тоа додадете 2014.

5. Од тоа одземете ја годината на вашето раѓање и ќе добиете четирицифрен број.
6. Првите две бројки се бројот на вашите чевли, а последните две покажуваат колку години имате