22 март, 2019

Радио

Дали знаевте дека обликот на вашите прсти открива каква личност сте. Пронајдете го вашиот облик и проверете кои се вашите карактеристики…

Тип А

Имате тенденција да ги криете вашите чувства и да се однесувате меланхолично. Често се преправате дека сте цврсти и кул, и понезависни одошто навистина сте а во суштина, сте доста емотивен тип. Се поставувате фино кон луѓето што ги запознавате а мразете лаги, хипокризија и измама.
Малку сте ексцентрични и арогантни но имате големо срце и сакате да помагате.
Ја завршувате секоја зададена задача дури и ако не сакате.
Многу сакате да се смеете и го правите тоа дури и кога нешто не ви е многу смешно но ладни сте кон луѓето со кои не сте многу блиски, но доста емотивни кон оние со кои сте.

Тип Б

Не сте навикнати да преземате иницијатива за да им пријдете на луѓето.
Многу сте лојални, штом се заљубите во некој, ќе им го дадете целото свое внимание и секогаш ќе мислите на него.
Вие сте во суштина многу чувствителни, но не изгледате како да сте, бидејќи често штитите нечии чувства преправајќи се дека не знаете ништо но штом одлучите да направите нешто, максимално ќе се трудите да го завршите докрај.
Се плашите да бидете повредени, па се преправате дека ви е добро да сте сами, но всушност не ви е, останувате смирени дури и кога се чувствувате многу вознемирени поради нешто.
Изгледате како силна и независна личност која секогаш зборува остро иако имате меко срце и лесно можете да бидете повредени однатре.
Секогаш сонувате за некој што ќе ве разбира и сака и ќе ви дава сѐ што ќе посакате.

Тип В

Лесно се трогнувате но и лесно откажувате од нештата кои ве прават лути и не сакате да држите лутина. Не сакате предизвици и не сакате да се занимавате со нешто што ви е непознато но го почитувате  ставот на другите луѓе.
Понекогаш може да сте наметливи а вашето его е многу големо кога се расправате, но потоа први се извинувате.
Секогаш ги чувате вашите чувства и проблеми само за себе и не сакате да се преправате бидејќи добро знаете што сакате, а што не.
Сакате луѓето да ви веруваат и да се потпираат на вас, имате меко срце и лесно можете да бидете повредени, па штом некој ви се извини, веднаш простувате бидејќи не можете да поднесете да бидете скарани со некого премногу долго.

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Обликот на вашите прсти открива каква личност сте
Горе