Само немој да се наведнуваш!

11 декември, 2018
Capture

Ни движиш…

Манекенката Ireland Baldwin објави слика од соблекувална за да ги илустрира проблемите со кои се соочуваат атрактивните девојки како неа.

На сликата ја гледаме во син фустан, кој на Ireland изгледа како да е маичка! „Штом сте високи 180см, секој фустан е всушност маичка која едвај покрива“, напиша манекенката. Погледнете: