Актерот скокна сo банџи, но од ХЕЛИКОПТЕР!

27 септември, 2018
v

Вака холивудската ѕвезда одлучи да го победи стравот од височина.

Вил Смит е познат по тоа што помина низ многу авантуристички работи во својот живот, но оваа до сега ги “надмина” сите останати.

Откако призна дека се плаши од височина и дека Големиот кањон во Колорадо секогаш го ужаснуваше, актерот беше предизвикан да направи нешто што не можеше да си го замисли – да скокне со банџи од хеликоптерот директно над кањонот!

И бидејќи не сака да се плаши, Вил го прифати предизвикот и по повеќемесечни подготовки го направи токму тоа на денот кога наполни 50 години.

“Мразам да бидам исплашен од нешто. Кога ме предизвикаа момците, реков:” Поѓаволите “, откри Смит претходно.

На крајот успеа да го совлада стравот и да скокне од хеликоптерот.

“Спектакуларно е! Дефинитивно би повторил вакво нешто!”, Рече тој возбудено после скокот, но не сокри дека колку и да беше убаво искуство, исто така беше и страшно.

“Ништо не е пострашно од патот помеѓу ужасот и уживањето”, додаде тој. Го бодреше семејството и пријателите, меѓу кои беа неговата жена Џејда, ќерка Вилоу и синовите Треј и Џејден.

Погледнете како сето тоа изгледаше: