Бијонсе и Џеј Зи објавија книга со своите интимни фотографии

24 јули, 2018
b3

Еден од најпопуларните парови на музичката индустрија- Бијонсе и Џеј Зи – отидоа на заедничка турнеја под наслов “On the Run II”.

Тие веќе успеале да настапат на неколку концерти во Велика Британија. На самата турнеа брачниот пар соопшти дека снимиле заеднички албум кој ја слави нивната љубов. Албумот е претставен под името “Everything is Love”.

Семејнoто дуо одлучи да ги заинтригира обожавателите и не само што објавиле архивски видеоснимки со својата шестгодишна ќерка и близнаци, но и нивни интимни снимки.

Парот го најави објавувањето на книгата “The Run Tour Book”, издадена по повод турнеата.

Книгата е фото албум со интимни слики што е снимен во изминатите неколку години. На повеќето фотографии, Бијонсе позира многу смело. Кој е фотографот – не е познато, но некои фотографии биле снимени од самите сопружници.