Бјонси конечно во јавноста ги покажала близнаци! На кого ви личат?

27 јули, 2018
bj1

Популарниот американски пар Бјонси и Џеј Зи пред една година станаа родители на близнаците Руми и Сир. Одлучиле да ја задржат својата интимност за себе, па затоа децата ги криеле од камерите и фотоапаратите.

Меѓутоа, на Instagram излегоа фотографии од мајката и слатките малечки.

Бидејќи моментално се наоѓаат на семеен одмор, можеме да ги забележиме нивните насмевки на фотографиите.

Многумина во коментарите се прашуваат на кој близнаци личат, а што мислите вие?