Одвај извлекол жива глава!

17 септември, 2018
ц

Актерот од “Пријатели” со месеци во болница, прв пат се огласи од март!

Актерот Метју Пери, познатиот Чендлер од серијата “Пријатели”, веќе три месеци е во болница!

Актерот (48), најмладиот член од тимот на “Пријатели”, во август соопшти дека се опоравува после операцијата на која му беше саниран отворот во дигестивниот систем. Не се објавени дополнителни детали за неговата состојба.

“Чендлер” претходно зборуваше за борбата од зависност од алкохол и дрога.

“Јас сум многу приватно лице, не сакам да ме гледаат или зборуваат за мене, а играв во серија чија секоја епизода беше следена од 30 милиони луѓе,” рече тој.

Колку е познато, Пери е веќе “чист” со години, па не е јасно поради што наеднаш се разболе.Ова е неговиот прв твит од 23-ти март.