7 јуни, 2020

Погледнете како реагираше познатиот пејач!

Пејачот Ед Шеран сака да ја зачува сопствената интимност, па така се знае само дека тој е во долга врска со Шери Сиборн, што ја побара за жена на почетокот на годината.Сега, сепак, знаеме нешто повеќе, бидејќи симпатичниот пејач покажа со еден гест дека се оженил.

Ед (27) зборуваше за “Access” кога беше запрашан за деталите за “претстојната” свадба.”Што е со деталите? Дали сте го одбрале датумот, знаете ли кога, знаете ли каде,” го прашаа Ед, и тој многу лесно одговори – се насмевна и покажа кон еден прст на раката.

Погледнете!

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Кога ќе те прашаат “кога ќе се жениш”
Горе