Конечно: Ова е првата песна на Анастасија Ражнатовиќ! ( Видео)

16 јули, 2018
7

По шест месеци чекање, дојде и тој момент!Малдата надеж на музичката сцена Анастасија Ражнатовиќ ја објави својата прва песна “Совршен Пар”. Љубовната приказна помеѓу бразилскиот манекен Педро Солтз и Анастасија се снимаше на неколку локации во Белград. Текстот на песната го потпишува Анастасија, додека за аранжманот се погрижи композиторот Дарко Димитров. По премиерата на песната, Анастасија со нетрпение го очекува судот на публиката.