15 јули, 2020

Ако не разбравте колку време поминало …

Пред дваесет години, светот го слушна и го виде бендот Хансон кој го сочинуваа браќата Тејлор, Ајзак и Зек.

Браќата ги воодушевија тинејџерките низ целиот свет, исто како и хитот “Ммм боп” објавен во 1997 година. Годините минуваа, момчињата израснаа и ги добија своите деца.

Најстариот Ајзак (37) има “само” три деца, најмладиот Зек (32), кој свиреше на тапани – четири деца, а сега нивниот среден брат Тејлор (35) го постави прашањето на следбениците на Инстаграм:

“Што е подобро од тоа да се биде татко на пет деца? Шесто дете”.

Тој и неговата сопруга, Натали, ќе го добијат шестото дете во декември оваа година. Да, доста време поминало!

Остави коментар

Почетна // Sun Story // “Момчето” очекува шесто дете!
Горе