Ник Јонас и Пријанка Чопра наводно се ВЕРЕНИ, честитки!

31 јули, 2018
j

За една година без недостаток на славни личности кои набрзо го завземаа (многу големемиот)следен чекор, Ник Јонас и Пријанка Чопра очигледно станаа најновите кои ќе се приклучат на клубот.Пипл известуваат дека парот се верил минатата недела во Лондон, по два месеца заедно, додека го славеле 36-от роденден на Чопра.Еден извор изјави за магазинот дека Џонас, 25, очигледно ја затвори продавницата на Тифани во Лондон за да го избере вистинскиот дијамант. Пипл, исто така, известуваат дека веќе ги имаат направено средбите со семејствата, така да. Изгледа дека станува сериозно!

Парот присуствуваше како пар на Мет Гала во 2017 година и почна да се забавува една година подоцна во мај 2018 година. Чопра минатата година му ја откри на Џими Кимел причината зошто отидоа на Мет Галата заедно: “И двајцата го носевме Ралф Лорен!” Се прашувам дали ќе биде поканет на свадбата?