Ова го чекавме 30 години!

28 септември, 2018
t

Вака денес изгледаат Сара Конор и Терминатор!

Пред три и децении Џејмс Камерон сними филм за киборг од иднината, кој се враќа во 1984 година, за да ја убие келнерката Сара Конор, за да не роди син, кој еден ден ќе ја води војната против машините.

Ова е продолжение на “Terminator 2: Judgment day” од 1991 година во кој ја видовме Сара Конор во ментална институција, познатите склекови, нејзиниот син и мноооогу акција со, сега добриот, Терминатор.

https://youtu.be/uJSpOyoeO8g

Следеа помалку успешни продолженија, без “оригиналната” Сара што ја глуми Линда Хамилтон, а потоа дојде 2018 година.

Што се случило? Ова:

Линда Хамилтон и Арнолд Шварценегер снимаат нов “Терминатор” и вака изгледаат 30 години подоцна!