25 април, 2019

Радио

Она кога танчерите подобро ќе ве заштитат од обезбедувањето – погледнете го видеото!

Бјонсе Ноулс и Џеј З доживеаа непријатности на сцената, за време на заедничкиот настап во Атланта.

Парот го заврши сетот, кога на сцената излета пијан обожавател од првиот ред и се затрча кон нив.

Интернет-заедницата е обединета во коментарите – “побрзо изреагираа пропратните танчери од обезбедувањето”!

Погледнете!

Полицијата во Атланта потоа потврди дека напаѓачот бил уапсен, се викал Карл Томас Максвел, и бил под влијание на алкохол.

Остави коментар

Почетна // Забава // Пијан се затрчал кон Бјонсе!
Горе