Рис Видерспун повторно ќе стане „Правна блондинка“

23 јули, 2018
legaly

Приказната за членката и претседателката на сестринството наречена “Делта Ну”, која сака необични моливи и пишува потсетници исклучиво на розева хартија, ја направи американската актерка Рис Видерспун популарна.

А сега е страната на порталот Е! Онлајн објави дека гледачите повторно ќе ја видат наивната Ел Вудс на екраните.Според објавената публикација, Рис Видерспун е во преговори за снимање на третиот дел од филмот. Покрај тоа, писателите Карен Макилах и Кирстен Смит, кои ги адаптираа претходните сценарија, веќе подготвуваат приказна за новиот дел од филмот.Претходно Рис веќе зборуваше за продолжение на филмот „Правна блондинка”. На пример, во 2015 година признава дека многу разновидни сценарија и гласини се појавија во разговорот за третиот дел од филмот. Рис изјавила дека Ел Вудс ја гледа во иднината.„Мислам дека би било одлично таа да стане судија на Врховниот суд или некој што ќе се кандидира за претседател”, рече Рис Витерспун.Да не заборавиме дека сега Рис заедно со Никол Кидман се подготвува за издавање на втората сезона од серијата “Big Little Lies”, каде што учествуваа не само како актери, туку и како продуценти.