16 октомври, 2019

Радио

Анџелина Џоли и Бред Пит, чиј развод и огорчената битка за старателство ја брануваат јавноста повеќе од една година, ги изненадија сите!

Војната на поранешната холивудска двојка е завршена!

Анџелина Џоли и Бред Пит се согласија за старателството над шестте деца и на тој начин заврши судската битка која траеше со месеци.

По меѓусебните обвинувања – таа рече дека не добила алиментација, тој и вратил дека дал девет милиони долари – парот реши поради децата да престане со “препукување” и конечно да се договори.

Деталите за договорот за грижата за шестте деца ќе остане тајна, но двојката на овој начин избегна понатамошно појавување на суд.

На тој начин, Ангела и Бред во иднина само со помош на медијаторите ќе се договорат за распределбата на старателство над Медокс (17), Пакс (14), Захар (13), Шајло (12), Вивиен и Нокс (10).

Остави коментар

Почетна // Забава // Се случи чудо!
Горе