4 јуни, 2020

Дали колегата од жирито ја однесе кај неговиот омилен хирург?

Пејачката Мелани Браун, односно Мел Б, се појави на церемонијата на откривање на ѕвездата Sayon Kauell со видливо затегнато лице.

И покрај тоа што има само 43 години, Мел Б се чинеше дека претерала кај хирургот, па изгледаше како да не може целосно да ги отвори очите, но таа не се насмевна, па изгледаше природно.

Кауел неодамна беше цел на папараците поради лошото затегање на лицето, а сега се чини дека ја однесе и колешката од жирито кај својот хирург …

Yesssss

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Вака изгледаше само пред неколку месеци!

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Што направи, жено?
Горе