28 мај, 2020

Дрејк ја тужи жената со којашто ја помина ноќта, “сочни детали” во судските документи!

Раперот Дрејк ја обвини Лејла Лејс, обожавателка со која ја помина ноќта по својот концерт во почетокот на 2017 година.

Дрејк во судските документи вели дека Лејла “доброволно и воодушевено” заминала со него во хотелската соба, каде што, “исто така воодушевено”, пристапила кон неколку интимни чинови. После тоа работите се искомплицираа – девојката почнала да го опсипува со пораки, а кога тој престанал да одговара, таа отишла на радио и објавила дека и направил бебе.

Обвиненијата на Лејла на негова сметка и барањата за алиментација го доведоа раперот во многу незгодна ситуација, која беше разрешена на необичен начин – Лејла не ни била бремена, бебето не е родено и целата приказна беше резултат на нејзината желба за внимание од јавноста.

Поради тоа, Дрејк ја преиначи тужбата, и сега бара оштета поради лажното обвинение и навредување на репутацијата и честа.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Спиеше со мене, сега плати!
Горе