17 јули, 2019

Радио

Пред 2Cellos е австралиска и американска турнеја која трае до април следната година, а потоа ќе одмарат. Лука Шулиќ ќе се посвети на синот Вал и сопругата Тамара, а Стјепан ќе заплива во соло водите

„Имавме над 200 летови годишно, животот што имавме во текот на изминатите осум години е надвор од сите граници, навистина претеравме. Ние едноставно мораме да се оддалечиме од сè, сакаме да се посветиме на некои други работи во животот, да направиме некои здрави паузи, да средиме сè во главите, а кога ќе дојдеме на себе, ако се случи некогаш, можеме да продолжиме “, изјави Стјепан Хаусер за RTL.

Тој откри дека планира да продолжи во соло водите, а веќе имал еден таков „излет“ на концертот во родниот град Пула. „Во последните 8 години свириме како 2Cellos и да се излезе од него е луд потег. За среќа, се осмелувам да ризикувам и да излезам од комфор зоната, и горд сум на себеси што се однесува до тоа “, заклучи тој. Додека Лука Шулиќ ќе се посвети на семејството, Стјепан сè уште не размислува за тоа.

Остави коментар

Почетна // Забава // СТЈЕПАН ХАУСЕР ГИ ШОКИРАШЕ ФАНОВИТЕ: JA ПРЕКИНА СОРАБОТКАТА СО ЛУКА ШУЛИЧ
Горе