16 октомври, 2019

Радио

Пејачката ја исвиркаа на настапот во Бирмингем … упс, се извинуваме во Блекпул!

Вака Бритни Спирс се обиде да се извлече по настапот, но не и успеа баш во тоа.

Пејачката пред некое време ја завршила турнејата по Велика Британија, па и се случи поради густиот распоред, да ги помеша имињата на градовите, па Бирмингем го замени за Блекпул.

После отпеаната песна, Бритни викнала “Бирмингем, како се чувствуваш?” “Всушност, Блекпул! Луѓе, многу сум емотивна!”, но потоа публиката ја исвирка.

 

Остави коментар

Почетна // Забава // Зошто сте такви ?! Знае дека е нешто на “Б”!
Горе