28 мај, 2020

Во српските медиуми како бомба одекна веста дека наводно Александра Пријовиќ ја откажува свадбата со Филип Живоиновиќ.

Веста ја објави српскиот магазин “Блиц”, а пишува дека Александра Пријовиќ ја откажува свадбата, како и тоа дека Лепа Брена се вмешала во целата приказна и дека ја убедувала да не ја откажува свадбата. Медиумот не пишува која е причината ниту пак има официјалана изјава од Александра и Филип, како потврда за веста.

Резултат со слика за александра пријовик ја откажува свадбата

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Шоубиз // Александра Пријовиќ ја откажува свадбата?
Горе