Анабела Атијас со целосно нов имиџ!

16 јули, 2018
2

Пејачката Анабела Атијас направи драстична промена на својот изглед. Таа реши да го смени имиџот, а за тоа веднаш ги извести своите фанови на социјалните мрежи.

Анабела значително ја скрати косата и направи паж фризура.

Резултат со слика за POTPUNO DRUGAČIJA! Anabela odlučila da se OŠIŠA, promena iznenadila SVE!