Анџелина Џоли ќе снима филм за неверството

30 мај, 2018
5

Холивудската ѕвезда, актерка и режисерка Анџелина Џоли ќе снима нов филм.

По воената драма “Непознат” одлучи да направи филм за бракот. Ова беше објавено од американските медиуми. Филмот ќе го опише животот на двојката во која сопругот ја изневерува неговата сопруга 20 години. Деталите за актерите и насловот на филмот сè уште не се откриени. Таа најаввува дека во тоа ќе има многу реални епизоди од животот.