25 мај, 2020

Таа тврди дека не подлегнала на естетска хирургија.

Изабела Каир Хадид е родена на 9. октомври 1996 година во Лос Анџелес, а во 2016 година таа е прогласена за модел на годината. Нејзината мајка е поранешен модел со потекло од Данска, додека нејзиниот татко, од палестинско потекло, се занимава со недвижен имот. Нејзината постара сестра Џиџи е исто така модел, имаат помлад брат Анвара и две постари полусестри од страната на татко им.

Таа пораснала во Санта Барбара, тренирала  јавање и сонувала дека ќе се натпреварува  на олимпијадата еден ден, но поради болеста лајмска борелиоза таа се откажала од спортската кариера. Бела се преселила во Њујорк во 2014 година и започнала да студира фотографија на Факултетот за дизајн на Парсонс. Малку пред тоа  потпишала договор за IMG Models, и поради манекенскиот успех, таа го прекина своето образование.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Бела Хадид го прослави 22. роденден – погледнете како се менувало нејзиното лице
Горе