Цел свет зборува за неа: Карлеуша се сликаше целосно гола!

9 јули, 2018
2

Јелена Карлеуша важи за една од најпровокативните пејачки во регионот, но и некој кој поставува стандарди на модната сцена. Секогаш различна и оригинална, Јелена важи за поп и модна дива на просторите на бивша Југославија.

Јелена пред некој ден се сликаше гола во знак за заштита на животните, а во описот на фотографиите напиша: подобро гола, отколку во крзно. Познато е дека е љубител на животните, па дури се откажа од јадење месо за да не се убиваат животните.

A по голите и провокативни фотографии, на фан профилот на Инстаграм на Јеца се појави фотографии на која пејачката нема „make up“.