Денес живее во дворец: Еве како изгледа родната куќа на Драгана Мирковиќ во Касидол!

6 јули, 2018
1

Пејачката Драгана Мириковиќ во емисијата „Ами Џ шоу“ која беше прикажана пред неколку години, покажала како изгледа нејзината родна куќа.

Пејачката пораснала во шестчлено семејство во Касидол и иако денес живее во луксуз, го користи секое слободно време за да го помине во својот роден крај.
httpv://www.youtube.com/watch?v=yMn-cGfqkgU