24 јуни, 2019

Радио

Пејачката Емина Јаховиќ која што пред некое време се разведе од нејзиниот сопруг турскиот пејач Мустафа Сандал, реши да го избрише презимето Сандал и да остане само Емина Јаховиќ.

Првиот чекор пејачката го направи на својот Инстаграм профил каде што досега беше пишана како Емина Јаховиќ – Сандал, а од денеска е само Емина јаховиќ.

 

 

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Емина го избриша презимето на поранешниот сопруг. Останува само Јаховиќ
Горе