Еве како Нивес Целзиус ја прослави победата на „коцкестите“

13 јули, 2018
2

Во последните денови Нивес Целзиус е една од најгласните навивачи на хрватската репрезентација.

12.07nives2

Секој натпревар Нивес е се пожешка, чекаме да видиме со што ќе не „почести“ за финалето.