5 август, 2020

Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ капарисале скапоцен бизнис џет, кој во моментов се прави во Охајо, а ќе им биде доставен кон средината на летото.

Јелена и Душко решиле да се почестат со приватен авион и за тоа ќе искешираат 2 милиона евра.

„Јелена и Душко се договориле да купат приватен авион како би си го олеснеиле животот. Бидејќи ќе живеат на релација Србија-Кина, ќе им биде многу поедноставно да патуваат. Исто така Јелена настапува по цела Европа, па многу ќе и значи да не губи време по аеродроми. Карлеуша веќе некое време го гледала авионот, а брзо успеала да го наговори Душко да се отвори поради новиот милионски договор“, открива извор близок на парот.

 

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Шоубиз // Јелена Карлеуша купува авион вреден 2 милиони долари!
Горе