Јелена Карлеуша открива: Јас и Душко ќе го купиме “Гранд”, па ќе направиме светска приказна

11 јули, 2018
2

Јелена Карлеуша со сопругот Душко Тошиќ, кој во иднина во кинескиот фудбалски клуб годишно ќе заработува 5,8 милиони евра, планира да ја купи “Гранд продукција” од Саша Поповиќ и Лепа Брена.

Пејачката е убедена дека ќе направи светска продукција.

– Сериозно размислувам за идејата да го купам “Гранд” и да се занимавам со продуцентска работа.