16 октомври, 2019

Радио

Не, никој не те забележа …

Наоми Кембел (47), атрактивен модел кој неодамна “ни крива ни должна” се појави на сите светски познати медиуми благодарение на поранешното момче, објави слика на црногорското крајбрежје.

Најпознатиот модел во светот во моментов се наоѓа на Свети Стефан, од каде што нејзините пријатели испратија фотографии на Инстаграм.

Иако Наоми се обиде да не привлече премногу внимание на едно од приватните пристаништа, таа навистина имаше потешкотии со тоа.

Инаку, “Пантерката” одмара на јахта што плови по Јадранското Море.

Остави коментар

Почетна // Забава // “Каде се капеш?
Горе