Карлеуша не е добра во кујна: За малку да го отрујам Душко!

4 мај, 2018
1

Јелена Карлеуша во емисијата “Sвездите на Гранд” раскажа дека му подготвила ручек својот сопруг Душко, поради кое потоа му се слошило среде натпревар.

“Готвев за мојот Душко само еднаш. Шпагети со смрзнат дроб. Мојот Душко изеде се. Тоа што му се слоши на натпреварот е друга работа”, изјави пејачката. Нејзината приказна предизвика смеа кај членовите на жирито, а Карлеуша потенцираше дека си го сака сопругот, но и дека по ова решила повеќе да не готви.