Кејтлин Џенер повторно ја шокираше јавноста: Се жени со 47 годишната, помала девојка!?

4 мај, 2018
3

68-годишниот Кејтлин Џенер, според извештаите на странските медиуми, се верила со својата девојка, 21-годишниот трансроден модел, Софија Хатчинс. Иако долго време ја опишуваат нивната врска како „дружење на мајка и ќерка!”, тоа е нешто многу повеќе.

Извор близок до Кејтлин за списанието Heat изјави дека „Кејт навистина може да се замисли со Софија до крајот на својот живот!” Тој додаде дека Кејтлин е целосно напуштена од семејството неодамна, не ги запознала ни новородените внучиња, па Софија е единствената личност на која може да смета.